spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
spindle ekszertarto doboz feher
UMBRA

Spindle ékszertartó doboz fehér

16 800 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A SPINDLE ékszerdoboz segítségével minden kedvenc ékszerét egy helyen tárolhatja, így mindegyik könnyen hozzáférhetővé válik.

A SPINDLE ékszertartó ötvözi a klasszikus ékszertároló doboz jellemzőit egy letisztult, modern, elfordítható kialakítással. 

Az ékszertartó vonzó kiegészítője lehet a hálószobai komódnak, éjjeliszekrénynek, íróasztalnak, illetve szinte bárhol jól mutat. Fehér, magasfényű kivitele visszafogottságot, harmóniát tükröz, és alul puha szövet van, hogy óvja a felületet, amire ráhelyezik.  

A SPINDLE ékszerdoboz három rejtett rekesz – belül lágy béléssel – teszi lehetővé a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok és brossok különböző konfigurációkban történő tárolását attól függően, hogy mi a legmegfelelőbb. Az ékszertartóban nem karcolódnak az ékszerek, biztonságos, meleg helyet ad nekik. Mivel több szintes, így csoportosíthatja, rendszerezheti is, hogy a reggeli induláskor ne kelljen sokáig keresgélnie.

Elfordítható kialakítása fantáziadús, ötletes, hiszen akár éppen összecsukva, akár elfordítva lépcsőzetesen van, mindig más formát hoz létre. A kikukucskáló ékszerek odavonzzák a szemet, de amikor össze csukottan álldogál a komód tetején, akkor is figyelemfelkeltő a maga tisztaságával, egyszerű vonalaival. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
308712-660
Szín
Fehér
Méret
19 x 12 x 13 cm
Anyag
MDF

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...