spillo steel design csaptelep l
spillo steel design csaptelep l
Fima

Spillo steel design csaptelep L

Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A SPILLO STEEL design csaptelepek tökéletesen szimbolizálják a kihívást az innovatív megjelenés és a használhatóság, azaz a praktikum között. Megjelenése figyelemre méltó, ugyanakkor szinte egy ergonómiai csoda, olyannyira kényelmes és kellemes használni a Fima design csaptelepét. 

A SPILLO STEEL csapok kicsit eltérnek a többi Fima design csaptól, hiszen csak króm színben kaphatóak és anyaguk is rozsdamentes acél.

Ezen kívül nem csak több színben, de több kivitelben is elérhetőek. De megjelenésük egy designt mutat. Mindegyik elegáns, modern hatást kelt.

Több helyen is megállják a helyüket a SPILLO STEEL csaptelepek, hiszen egyaránt rakhatjuk a fürdőbe és konyhába is őket. Mindkét helyen egyszerű és kényelmes használatot fog nyújtani.

Több szempontból is érdemes a Fima gyártó termékeit választani, hiszen a zöldebb jövőért tesznek. Újrafelhasználnak és újrahasznosítanak. A rézforgácsokat összegyűjtik és felhasználják, míg csomagolásuk újrahasznosított anyagokból készül.

Minden Fima terméket csak ajánlatkéréssel tudunk rendelni, hiszen különösen a személyre szabhatóság miatt ez a legegyszerűbb mód. Bátran hívjon minket, vagy tegye meg ajánlatát oldalunkon!

A SPILLO STEEL csaphoz automatikusan jár klikk-klakk.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
F3071L
Szín
Króm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...