sinkin dish edenyszarito mosogato medencebe helyezheto csepegteto talca fekete
sinkin dish edenyszarito mosogato medencebe helyezheto csepegteto talca fekete
UMBRA

Sinkin Dish edényszárító, mosogató medencébe helyezhető csepegtető tálca fekete

13 200 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Króm
Fehér/Nikkelszürke
Fekete/Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra SINKIN DISH edényszárító minden konyha elengedhetetlen tartozéka. A SINKIN DISH tervezői egy olyan edényszárítót álmodtak meg, amely elég sok hellyel rendelkezik, így a tányéroknak, poharaknak és az evőeszközöknek is külön helyet alakítottak ki. 

Az Umbra SINKIN DISH edényszárító nagy előnye, hogy a mosogatóba és a pultra is lehet helyezni. A SINKIN DISH porszórt fémből és tartós polipropilénből készült, ezenkívül csúszásgátló gumilábakkal rendelkezik, melyek védik a mosgatót vagy a konyhapultot a karcolásoktól. A SINKIN edényszárító tervezői egy elegáns, letisztult designt álmodtak meg a terméknek, amely beleolvad a környezetébe.

Az Umbra SINKIN DISH edényszárítója egy komplett evőeszköz- és edénytartóval, illetve vízelvezető rendszerrel rendelkezik, melyek az aktuális igényeknek megfelelően eltávolíthatóak vagy áthelyezhetőek. A SINKIN DISH  minden mosogatóba tökéletesen illeszkedik: alátámasztott mosogatókba, sarokmosogatókba, süllyesztett mosogatókba is használható.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
330065-744
Szín
Fekete
Szín
Króm
Méret
35,6 x 27,9 x 13,3 cm
Anyag
Műanyag
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...