serve akacfa talca tegla 30x50 cm
adhoc-serve-talca-akacfa-talalas-konyha-konyhafelszereles
adhoc-serve-talca-akacfa-talalas-konyha-konyhafelszereles-reggelizo-talca
adhoc-serve-talca-akacfa-talalas-konyha-konyhafelszereles-ajandek
serve akacfa talca tegla 30x50 cm
serve akacfa talca tegla 30x50 cm
AdHoc

Serve akácfa tálca tégla 30x50 cm

19 990 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc gyártó egy letisztult, modern, német gyártó. Ehhez hű termékcsaládokat hoznak létre, amik nem csak hasznosak, de dekoratívak is lesznek. Egy ilyen termékcsalád a Serve is, mely különböző méretű tálcákkal kápráztat el minket.

A Serve termékcsaládban felszolgálásra vagy díszítésre használható tálcákat találunk, melyek többfunkciósak. A Serve tálca használható konyhai tálcának, alátétnek, kenyértálcának, nagyon hasznos kiegészítője a mindennapoknak.

A Serve tálcára ráhelyezett növényekkel és gyertyákkal lakásuk bármely pontját dekorálhatjuk, hiszen hálószobánkat is feldobhatjuk vele egy romatikus este során, de akár fürdőszobánknak is nagyon hasznos és dekoratív kiegészítője lehet.

Az AdHoc tálcái magas minőségű akácfából készülnek, mely amelett hogy tartósak, megjelenésükkel elhozzák a természetet otthonunkba. A fa nemességét és természetességét ötvözhetjük a dekorálás akár üveggel és fémmel is, melynek hidegsége mintegy kiegészíti a natur fa melegségét.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
ST25
Szín
Natúr
Méret
50 x 28 x 5 cm
Anyag
Akácfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...