serie 4 design csaptelep allo
serie 4 design csaptelep allo
Fima

Serie 4 design csaptelep álló

Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A SERIE 4 design csaptelepei tökéletes kombinációi a stílusnak, minőségnek és eleganciának. De ez a hármas bármely Fima csaptelepre igaz lenne.

A SERIE 4 csaptelepeknek elegáns króm színe van. Ellentétben a többi Fima csapteleptől a SERIE 4 csaptelepek nem kaphatóak több színben.

Talán több színben nem, de több kivitelben kaphatóak a SERIE 4 csaptelepek. Van hosszabb, rövidebb kialakítású. Egyszerűbb és összetettebb kinézet is. De legyen bármilyen a külseje rakhatjuk akár fürdőbe és konyhába is őket.

Ahogy az majdnem mindegyik Fima csaptelepre jellemző, anyaga sárgaréz a SERIE 4 csaptelepeknek.

Nem csak megbízhatóságuk miatt ajánljuk a Fima csaptelepeket, hanem mert a környezetet is védjük vele, hiszen a Fima egy olyan gyártó, aki törekszik arra, hogy környezetbarát legyen.

Csak egyedi ajánlatkéréssel kaphatóak a Fima termékek, de nyugodtan kereshetnek minket telefonon vagy emailben is ezügyben.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
F3761H
Szín
Króm
Anyag
Sárgaréz

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...