romance torolkozotarto 45 cm
romance torolkozotarto 45 cm
romance torolkozotarto 45 cm
GEDY S.p.A

Romance törölközőtartó 45 cm

21 900 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy ROMANCE törölközőtartó visszarepít minket a régi időkbe, egyenesen a romantika korszakába.

Megjelenése igazán elegáns a ROMANCE törölközőtartónak, amihez bronz színe is hozzájárul. Bronz színe tökéletes harmóniában áll fehér üvegével.

Anyaga króm a ROMANCE törölközőtartónak, így nem kell attól tartani, hogy a nedves, párás környezetben idővel tönkremenne a tartó.

A ROMANCE termékcsalád választéka elég széles, hiszen nem csak fontosabb fürdőszobai kiegészítők, de több fajta akasztó és törölközőtartó is található benne. Mindegyik termék bronzos, elegáns külsővel lett ellátva.

A ROMANCE törölközőtartó három méretben kapható: 35 cm, 45 cm és 60 cm.

Fúrással és ragasztással is rögzíthető a ROMANCE törölközőtartó. Ragasztó külön vásárolható a termékhez. A ragasztót ezen az oldalon megtaláljuk: https://silentdesign.hu/termek/ragaszto-3-ml. Terhelhetősége 10 kg.

A ROMANCE termékcsaláddal felszerelt fürdőszobában igazán királyi hangulat fog uralkodni.

Anyag: króm

Szín: bronz

Méret: 44,8 x 7,7 x 5,6 cm

Cikkszám: 7521-45-44

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
7521-45-44
Szín
Bronz
Méret
44,8 x 7,7 x 5,6 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...