rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
rocca fuszerorlo mozsar
AdHoc

Rocca fűszerörlő mozsár

21 900 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Barna
Fehér/Barna
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ha stílusosan szeretné fűszereit megőrölni, akkor azt az AdHoc gyártó Rocca mozsárjában most megteheti!

A kíváló minőségű akácfából és öntött vasból készült Rocca fűszermozsár hagyományos őrlési módszert kínál. Az AdHoc gyártó egy olyan termékkel rukkolt elő, mely ötvözi a régi konyhaművészet hagyományait a modern megjelenéssel, azáltal hogy gyönyörű akácfával kombinálja a fémet.

A robosztus öntöttvas gondoskodik arról, hogy a fűszerek könnyen apríthatóak legyenek, emelett sokáig élvezheti az AdHoc ROCCA fűszerörlő mozsárját, hiszen az rendkívül hosszú élettartalmú.

A finom akácfa nyél kényelmesen helyezkedik el tenyerünkben, és a mozsár nagyobb térfogatával ideális konyhai eszköz, mely minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke. Nemcsak praktikusságában nagyszerű a német gyártó által készített fűzsermozsár, de megjelenésével is megfog minket, hiszen önmagában is dekorálja konyhánkat, étkezőnket.

A Rocca mozsár a hagyományokra alapozva garantálja a gyógynövények és fűszerek főzés közbeni legteljesebb felhasználását azáltal, hogy a frissen tört fűszerek teljes aromáját tudjuk élvezni.

Németország egyik leghíresebb szakácsa, sztárséfje - Alfons Schunbeck együtt fejlesztette ki a SchunbeckS profi konyhai segédeszközöket. Az összes terméket Alfons tesztelte, és az ő ajánlása. Alfons étterme elsők között kapott Franciaországon kívül Michelin csillagot - immáron 2 csillaggal büszkélkedik, számtalan díjjal tüntették ki, több mint 20 könyvet írt, TV műsorok rendszeres vendége.

Akár friss pestót szeretne készíteni egy könnyed olasz vacsorához, akár egy curry-s indiai menüt hív életre konyhájában, biztosak vagyunk benne hogy a Rocca mozsár a legkreatívabb kiegészítője lesz gasztronómiai utazásaiban.

Saját részre, de akár ajándékba is remek választás a Rocca fűszeraprító mozsár, hiszen ha szerettünket egy igazán különleges ajándékkal szeretnénk meglepni akkor bátran ajánljuk ezt a remekművet.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MO31
Szín
Fehér
Szín
Barna
Méret
17cm x 7,2cm x 10,7cm
Anyag
Akácfa
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...