20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Rally szappanadagoló 1000 ml fehér

  GEDY S.p.A

  Rally szappanadagoló 1000 ml fehér

  Elérhető színek:
  14.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Fehér

  Méret: 10 x 11 x 20 cm

  Cikkszám: 2681-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A RALLY szappanadagoló 1000 ml űrtartalmú, így akár nagyobb forgalmú helyiségekbe is tökéletes, de természetesen otthonra is választhatjuk, ott is helyt fog állni.

  Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

  Színe fehér vagy króm a RALLY szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Nem csak színe tesz hozzá az elegáns, modern megjelenéséhez, hanem szögletes alakja is.

  Falra szerelhető a RALLY szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  A RALLY szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: fehér

  Méret: 10 x 11 x 20 cm

  Cikkszám: 2681-02

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Duck csúszásgátló 37x77 cm átlátszó

  Ár: 5 600 Ft

  Flou szappanadagoló türkiz

  Ár: 6 200 Ft