push kapocs nelkuli tuzogep
push kapocs nelkuli tuzogep
PHILIPPI

Push kapocs nélküli tűzőgép

13 050 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi Push tűzőgép egy régi, mégis egyszerű forradalmi technológiával működik. A kis rögzítő egy olyan papírszeletet vág ki és hajt vissza, amely ezután összefogja a lapokat.

A Push tűzőgép praktikus és ötletes kiegészítője íróasztalunknak, és nagyon gazdaságos, hiszen nem kell kapcsot használni a papírok összetűzése során.

A Push tűzőgép csúszásgátló gumitalppal rendelkezik, mely megakadályozza, hogy használat közben elmozduljon, így a vele való munka gyors és egyszerű.

Formájának köszönhetően modern megjelenésével nemcsak egy egyszerű irodai eszköz, de kíváló ajándék minden korosztály számára legyen szó munkáról vagy tanulásról. A Push tűzőgép nemcsak pratkikus, de formabontó megjelenésével, játékossággal igen mutatós darabja íróasztalunknak.

https://youtu.be/iJ8o9tJLKos

 

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
136024
Szín
Króm
Méret
5,5 cm
Anyag
ABS
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...