pepe chili es szaritott fuszernoveny orlo daralo
pepe chili es szaritott fuszernoveny orlo daralo
adhoc-chili-pepe-daralo-acel-krom
adhoc-chili-pepe-daralo-acel-fuszerorolo-krom
adhoc-chili-pepe-daralo-acel-krom-fuszerorlo
pepe chili es szaritott fuszernoveny orlo daralo
pepe chili es szaritott fuszernoveny orlo daralo
AdHoc

Pepe chili és szárított fűszernövény őrlő, daráló

11 990 Ft
Szín
Szín:   Króm
Arany
Rose gold
Króm
Fekete
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc termékei igazán modern és letisztult termékekkel rendelkezik. A PEPE Chili paprika őrlő termékcsaládja is egy ilyen.

Több chili daráló is található a PEPE választékában, melyek vonalvezetése egyszerű és letisztult lesz. 

A szabadalmaztatott eredeti AdHoc SchneidWerk rozsdamentes acélból készült mikropengékkel rendelkezik, amely ultrafinomra vágja a szárított chilit, beleértve a chili magokat is. Vágáskor a SchneidWerk felszabadítja a fűszerek illóolajait, így megőrizve a fűszerek tökéletes aromáját.

A finom adagolásnak köszönhetően a chili kezelés többi nem okoz kellemetlen meglepetéseket, a chili őrlő használata teljesen biztonságos.

Az aromavédő sapka védi a ledarált fűszereket és gondoskodik arról, hogy a vágott chilipor végül csak oda kerüljön, ahol valóban szeretnénk használni, mégpedig a fűszerezendő ételre.

Használata egyszerű, hiszen átlátszó tartóját le tudjuk csavarni és bele tudjuk önteni a darálandó ízesítőt.

Nevével ellentétben nem csak chilit, de más fűszernövényeket is lehet darálni a PEPE chili darálóval. Viszont nevéhez hűen, egy hegyes paprikára emlékeztet minket a kinézete.

Több elegáns színben is kapható a PEPE chili őrlő, de mindegyik bele fog illeni a környezetbe, hiszen nem feltűnő színek. Igazán fenséges megjelenéssel ruházzák fel a terméket.

Alkalmas: chili, gyömbér, ánizs, édeskömény, kömény, koriander, mustármag és egyéb szárított fűszer és gyógynövény aprítására, őrlésére.

Az AdHoc & Németország egyik leghíresebb szakácsa, sztárséfje - Alfons Schunbeck együtt fejlesztette ki a SchunbeckS profi konyhai segédeszközöket. Az összes terméket Alfons tesztelte, és az ő ajánlása. Alfons étterme elsők között kapott Franciaországon kívül Michelin csillagot - immáron 2 csillaggal büszkélkedik, számtalan díjjal tüntették ki, több mint 20 könyvet írt, TV műsorok rendszeres vendége.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MP203
Szín
Króm
Méret
20,5 x 4,5 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Akril

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...