panama adventi koszoru barna
panama adventi koszoru barna
panama adventi koszoru barna
panama adventi koszoru barna
PHILIPPI

Panama adventi koszorú barna

52 000 Ft
59 900 Ft
-13%
Szín
Szín:   Barna
Barna
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Karácsonyi vagy előkarácsonyi ajándékban gondolkozunk szeretteinknek, de nem tudjuk minek örülnének a legjobban?

A Philippi PANAMA adventi koszorújával nem lehet mellélőni, hiszen méretével és megjelenésével azonnal lenyűgöz mindenkit, és mindenki azonnal dekorálni szeretné otthonát ezzel a szemet gyönyörködtető és látványos adventi koszorúval! 

A Philippi bár acélból készítette el PANAMA adventi koszorúját, mégis a régi időkre emlékeztet minket, amikor minden decemberben a helyi árustól vettük az adventi koszorút, aki kézzel, az ott található természetes anyagokkal dolgozott, majd lefújta végül arany színűre koszorúnkat, és mi boldogan hazavittük azt. 

Mindemellett plusz előnye még a PANAMA adventi koszorúnknak, hogy hatalmas, így akár gyümölcsöket is tárolhatunk benne, amely dekorációként is szolgálhat, illetve sokkal biztonságosabb, mint a régi, hagyományos adventi koszorúk voltak, hiszen az acél garantáltan nem fog tudni kigyulladni, így a gyerekektől sem kell rejtegetnünk!

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
122024
Szín
Barna
Méret
50 x 50 x 10 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...