SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Outback váza S
  Outback váza S
  Outback váza S
  Outback váza S

  PHILIPPI

  Outback váza S

  Elérhető színek:
  26.590 Ft
  Termék ár

  Anyag: Porszórt acél

  Szín: Fekete

  Méret: 27 x 9 x 24 cm

  Cikkszám: 219014

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi OUTBACK vázákban tökéletesen harmonizál a vad és a modern életérzés. Az OUTBACK váza vad és durva mint a természet Ausztráliában, ugyanakkor modern mint az East Village penthaus apartmanjai, és ez a kettősség teszi igazán eredetivé kínáló tálunkat.

  Az ellentétek mindig vonzották egymást, és ezt tükrözi az OUTBACK vázákban is. Az OUTBACK váza sötét és titkozatos, vad és érintetlen hatást kelt, melyben az elhelyezett virágaink kibontják virágait. Az OUTBACK vázák távol állnak minden civilizációtól és mégis teljesen civilizált. A vázák magas szintű kivitelezése figyelemfelkeltő, gyönyörű dekoráció minden élettérbe.

  A vázát alumíniumból kézzel készítették, szándékosan egyenletlen felület és forma kialakítással, mely tökéletesen harmonizál a matt fekete, pórszórt felülettel. 

  A fekete színű OUTBACK virág váza tökéletesen illeszkedik a mai modern fekete trendekhez, valamint rengeteg enteriörbe bele tudjuk illeszteni különleges megjelenésével, úgy mint városi modern, ipari, bohém és minimalista lakberendezési áletterek tökéletes dekorációs elemeként.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: pórszort acél

  Szín: fekete

  Méret: 27 x 9 x 24 cm

  Cikkszám: 219014

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Mesh tál S

  Ár: 9 900 Ft

  Fizenze bőr fényképkeret 13 x 18 cm

  Ár: 31 490 Ft

  Nic névjegykártyatartó barna

  Ár: 14 600 Ft