oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
oh szek feher
UMBRA

OH szék díjnyertes fehér

37 900 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fekete
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az OH szék az Umbra gyártónak egy kényelmes, vonzó széke, beltéri és kültéri használatra. Könnyen tárolható és rendkívül tartós. Az OH szék képes ellenállni a napfénynek és az esőnek, megőrizve formáját, színét és használhatóságát.

Az 1999-es IDEA-díj résztvevője, majd bekerült a MoMA SF-ba, a San Francisco modern művészeti múzeumába az elegáns, egyszínű, matt OH szék. Formájában a szék puha, esztétikája lágy, és látványa megegyezik azzal, hogy milyen kellemes érzés rajta ülni. Polipropilén üléssel és acél lábakkal rendelkezik, nylon talpakkal, melyek megakadályozzák a padló karcolódását. Az OH széken található lyukak lehetővé teszik a szék összerakását.

Az OH szék tervezője Karim, aki egy olyan műanyag széket tervezett sikeresen, amely kényelmes, vonzó és tartós, nem úgy, mint a teraszokon található tipikus műanyag székek.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
320150-660
Szín
Fehér
Méret
61 x 86,4 x 61  cm
Anyag
Fém
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...