muskato szerecsendio daralo
adhoc-muskato-daralo-diodaralo-konyhafelszereles-talas-rozsdamentes-acel
adhoc-muskato-daralo-diodaralo-konyhafelszereles-talas-rozsdamentes-acel-fa-tonkababa-szerecsendio-daralo
adhoc-muskato-daralo-diodaralo-konyhafelszereles-talas-rozsdamentes-acel-fa
adhoc-muskato-daralo-diodaralo-konyhafelszereles-talas-rozsdamentes-acel-fa-tonkababa-szerecsendio-daralo-talalas-konyhamuveszet-gasztronomia
muskato szerecsendio daralo
muskato szerecsendio daralo
muskato szerecsendio daralo
muskato szerecsendio daralo
AdHoc

Muskato szerecsendió daráló

15 800 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Adhoc német gyártó a precizitásáról, az innovatív technikai megoldásairól és a magas minőségű anyaghasználatáról híres, és ezektől vezérelve alkotta meg a Muskato szerecsendió darálóját.

A Muskato szerecsendió daráló minden étkezést tökéletessé tesz, a tálalás művészetének egy magas színvonalát hozza el konyhánkba és étkezőnbe. 

A Muskato fűszerdaráló minőségi anyagokból készült, úgy mint akácfa és rozsdamentes acél, és ezek kombinációjából alkotott egy igazi gyöngyszemet a gasztronómiai világunkba. 

A szuper éles "PreciseCutDuo" penge gondoskodik arról, hogy a szerecsendiónk tökéletesre legyen őrőlve, és a legkíválóbb hatást érjük el fűszerezéskor.

A Muskato daráló tartálya elegendő helyet biztosít akár 3 cm átmérőjű szerecsendió számára is.

A szerecsendió darálón található aromavédő kupak nemcsak a nedvességtől és szennyeződéstől védi meg a szerecsendiót, de kíváló segítségünk az adagolás során, és ezzel konyhapultunk mindig tiszta maradhat.

A Muskato daráló nemcsak szerecsendió darálásához használható, de tonkabab feldolgozásakor is kíváló segítségünk lehet a konyhába, így minden konyha nélkülözhetetlen konyhai kiegészítőjévé válik ez a kecses, fából készült örlő.

Használja a Mukato elegáns darálóját és fűszerezze ételeit mint a profi szakácsok, hogy a főzés élménye felejthetetlenné válljon!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
PM70
Szín
Natúr
Méret
Ø 6 x 11,3 cm
Anyag
Akácfa
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...