moon dekor tal m
moon dekor tal m
moon dekor tal m
moon dekor tal m
moon dekor tal m
BLOMUS

Moon Dekor tál M

31 900 Ft
Szín
Szín:   Betonszürke
Betonszürke
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A MOON tálca a semleges színének és természetes hatású felület kidolgozásának köszönhetően minden enteriörbe beleillik, így nemcsak hasznos kiegészítő a tálaláshoz, de önmagában is dekorációként szolgál étkezőnkbe, konyhánkba.

A Blomus tervezőit a MOON tálca megtervezésekor a hold ihlette, hiszen mind színében, mind felületében hasonlít rá, és ez adja a MOON termékcsalád különleges kinézetét. A MOON tálca új dimenziót nyit a tálalásban és felszolgálásban, hiszen egyedi megjelenésével igazán gusztusosan tudjuk rajtuk feltálalni az ételeket és italokat. A MOON tálca nem csak felszolgálásra kitűnő választás, de gyertyatartónak is használhatjuk, illetve a lakás bármely pontján rendben tarthatjuk a tálcán a kiegészítőinket.

A Blomus gondoskodott arról, hogy bárhol használhatjuk a MOON tálcánkat, hiszen az alján található gumírozott réteg megvédi a felületeket a karcolódástól és sérüléstől, és ezzel a csúszásmentes réteggel egyben stabillá is tették.

A MOON tálca akkor is dekorálja környezetünket, ha éppen nem használjuk, így nyugodtan használat után a pulton hagyhatjuk.

A MOON tálcát a gyártó több színben, méretben és formavilágban kínálja, így mindenki megtalálja a hozzá stílusában leginkább illőt.

Anyag: poliszton

Szín: betonszürke

Méret: 8,5 cm x 50 cm átmérő

Cikkszám: 65446

Márka: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65446
Szín
Betonszürke
Méret
8,5

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...