montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
montage fali polc dio
UMBRA

Montage fali polc dió

34 990 Ft
Szín
Szín:   Dió
Natúr
Dió
Fehér
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A nemzetközi tervezőkből álló Umbra csapata átgondoltságot, kreativitást és eredeti dizájnt visz a mindennapi cikkekbe. Ez érződik a kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült MONTAGE fali polc esetében is.

Egy tetszetős fali polc, amely a modern formákat és a természetes hajlított faanyagokat ötvözi.

A MONTAGE polc könyvek, kis növények, dekorációk és egyebek tárolására használható. Egyedülálló formája összesen négy tároló részre osztja a falfelületet.

Könnyen felszerelhető, minimalista kialakítása lehetővé teszi, hogy függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető legyen a falra.

A merész, geometrikus kialakítású MONTAGE fali polc dekoratív hatást gyakorol bármilyen üres falra. A természetes hajlított fából készült MONTAGE polc keveri az egyenes és az ívelt vonalakat a dekoratív megjelenítés érdekében.

Használjuk a MONTAGE polcot fürdőszobánkban, nappalinkban, hálószobánkban, irodánkban, az előszobánkban, hiszen tökéletes dekorációs tárgyak, növények, képkeretek, személyes tárgyak és egyebek megjelenítésére.

Minden helyiséget egyedivé tudunk varázsolni a MONTAGE falipolccal.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1017571-1055
Szín
Dió
Méret
62 x 15 x 47 cm
Anyag
Gumifa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...