20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Mobile mágneses mobiltartó autóba
  Mobile mágneses mobiltartó autóba

  PHILIPPI

  Mobile mágneses mobiltartó autóba

  Elérhető színek:
  7.800 Ft3.200 Ft
  Eredeti árAkciós ár

  Utolsó 1 db akciós!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Ha 1 db-nál többet rendel, akkor 1 munkanapon belül egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

  Anyag: Fém

  Szín: Ezüst

  Méret: 4,4 cm

  Cikkszám: 273078

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi MOBILE mágneses telefontartója nagyon praktikus és innovatív kiegészítő, mely segít bennünket abban, hogy vezetés közben biztonságosabban utazhassunk, miközben a telefonon használjuk a navigációt.

  A MOBILE mágneses telefontartó mindenn okos telefonhoz jól használható, univerzális. Telepítése nagyon egyszerű, kétoldali ragasztóval felhelyezzük a telefon tartót a műszerfalra, majd a ragasztós diszkrét mágnes karikát elhelyezzük hátul a telefontokon, mellyel majd biztonságosan tudjuk rögzíteni a tartóhoz.

  Nagyon elegáns kivitelezésével elegáns és hasznos kiegészítője lesz autónknak, de használhatjuk akár irodai asztalon, vagy egyéb olyan helyen, ahol szükség van hogy kéznél legyen telefonunk úgy, hogy azt függőleges helyzetbe tudjuk tartani. Ezzel a korszerű telefontartóval megszűnik az a problémánk, miszerint a régi telefontartókat mindig igazítani kellett a megfelelő mérethez. Mivel a telefontartó gömb görgős kialakítású, így egy mozdulattal gyorsan és rugalmasan beállítható a megfelelő látószög.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: öntött fém

  Szín: ezüst

  Méret: 4,4 cm

  Cikkszám: 273078

  Gyártó: Philippi

  Ajánlott termékek

  Tempus Radar falióra

  Ár: 26 990 Ft

  Threesome pénzcsipesz

  Ár: 9 400 Ft