miyabi ko vaza zold
miyabi ko vaza zold
miyabi ko vaza zold
miyabi ko vaza zold
miyabi ko vaza zold
BLOMUS

Miyabi kő váza zöld

16 900 Ft
Szín
Szín:   Zöld
Ezüst
Matt füstös réz
Bézs
Világosbarna
Fekete
Zöld
Terrakotta
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A BLOMUS létrehozott egy egészen különleges termékcsaládot, amiben elegáns és letisztult, mégis igazán sajátos vázákat találunk.

A MIYABI termékcsaládban öt egyedi váza található, egyszerű színekben, amik a ház bármely pontján tökéletesen fognak kinézni. Rakhatjuk őket egy fontos ebéd alkalmával díszítésként az asztal közepére, de akár a dolgozószobánk asztalán állandó elemként is el lehet képzelni.

A MIYABI váza öt színben kapható: bézs, világosbarna, fekete, zöld és terrakotta. Egyik szín se valami élénk, így bármilyen szobához és berendezéshez fog passzolni.

A MIYABI váza alapja egy kecses kör alapú hasáb, aminek teteje kiszélesedik, hogy több virág férjen bele, nagyobb csokrot is tudjunk belehelyezni.

Anyaga kő, ami nem csak masszívvá teszi, tehát biztos nem fog eldőlni nehezebb csokrok tárolásakor sem, hanem megjelenését is feldobja. Emellett a kőnek nem árt a víz, ami nem elhanyagolható szempont, hiszen a szép kis virágoknak néha egy kis víz is kell.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66623
Szín
Zöld
Méret
21 x 17 x 17 cm
Anyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...