miyabi M vaza fekete
miyabi M vaza fekete
miyabi M vaza fekete
BLOMUS

Miyabi M-es váza fekete

23 080 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Bézs
Világosbarna
Fekete
Zöld
Terrakotta
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A BLOMUS létrehozott egy egészen különleges termékcsaládot, amiben elegáns és letisztult, mégis igazán sajátos vázákat találunk.

A MIYABI termékcsaládban már nem csak az alap, hasábos kő vázák találhatóak. Van már egy ezüst váza is, illetve kör alakú vázák is. Rakhatjuk őket egy fontos ebéd alkalmával díszítésként az asztal közepére, de akár a dolgozószobánk asztalán állandó elemként is el lehet képzelni.

A MIYABI M-es váza öt színben kapható: bézs, világosbarna, fekete, zöld és terrakotta. Egyik szín se valami élénk, így bármilyen szobához és berendezéshez fog passzolni.

A MIYABI M-es váza alapja egy pici hasáb, amin egy mély tányérhoz hasonlító rész kap helyet. Az eddigi MIYABI vázáktól alakjukban térnek el.

Anyaga kő, ami nem csak masszívvá teszi, tehát biztos nem fog eldőlni nehezebb csokrok tárolásakor sem, hanem megjelenését is feldobja. Emellett a kőnek nem árt a víz, ami nem elhanyagolható szempont, hiszen a szép kis virágoknak néha egy kis víz is kell.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66627
Szín
Fekete
Méret
Ø 23 x 10 cm
Anyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...