milano white elektromos so es borsorlo
milano white elektromos so es borsorlo
milano white elektromos so es borsorlo
milano white elektromos so es borsorlo
AdHoc

Milano elektromos só- és borsörlő fehér

15 900 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Matt króm
Fehér/Matt króm
Fekete/Matt króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Adhoc MILANO WHITE elektromos só- és borsőrlője egy rendkívűl szép és ízléses tálalása a fűszereknek.

A MILANO WHITE só- és borsörlő használata rendkívül egyszerű, hiszen billenő mechanizmusának köszönhetően nincs más dolgunk, mint vízszintes helyzetbe állítani az őrlőt és így aktiváljuk a darálót. Az őrlési finomságot fokozatmentesen lehet állítani finomtól a durváig.

A MILANO WHITE egy led lámpával rendelkezik, mely nem csak fokozza a látványt, de segít az optimális megvilágításban, hogy jól lássuk mennyi fűszer került az ételre. A MILANO WHITE só- és borsőrlője rozsda- és kopásálló kerámiából készült.

Üzembehelyezés:

  • Tartsa a darálót úgy, hogy a daráló lefelé mutasson, és lazítsa meg a fém kupakot az óramutató járásával ellentétesen, ekkor a kupak eltávolítható.
  • Nyomja meg fent az állítócsavart (lsd. a mellékelt videón) és így a motor tartály egység könnyen eltávolítható a házból. 
  • Ezt követően helyezze be a 6 db AAA 1,5 V alkáli elemeket a motor elemtartójába a feltüntetett polaritásolnak megfelelően. 
  • Ha az elemet betette, helyezze vissza a motor egységet a házba, és csavarja az óramutató járásával megegyező irányba amíg a helyére nem kerül, majd helyezze a kupakot vissza.

Tisztítása száraz és puha ruhával ajánlott, nem ajánlott vízzel és mosogatószerrel takarítani!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
EP45
Szín
Fehér
Szín
Matt króm
Méret
 6,5 x 20 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...