midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
midnight fuggonyrud allithato 107 305 cm
UMBRA

Midnight függönykarnis állítható 107-305 cm

24 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Hogyha modern, ugyanakkor elegáns megjelenést szeretnénk csempészni otthonunk dekorációs felhozatalába, akkor kiváló helyen járunk, ugyanis az Umbra gyártónak számos olyan függönyrúdja van, köztük a MIDNIGHT függönyrúd is, ami minden ízlést kielégít, ha dekorálásról, lakberendezésről van szó! 

A MIDNIGHT névre keresztelt egyedi, különleges függönyrúd olyan formavilággal lett ellátva, hogy a fal síkjától elemelkedjen a függöny, de a szélén visszasimuljon rá. Ennek köszönhetően teljesen el tudjuk zárni a nap fényétől a szobánkat, ha esetleg hosszasabb ideig szeretnénk pihenni, vagy el tudjuk stílusosan is húzni a függönyt, hogy teljesen beszűrődhessen a nappaliba vagy a hálószobába a gyönyörű, természetes fény. 

Az Umbra a MIDNIGHT függönyrudat prémium minőségű acélból készítette, hogy megnövelje élettartamát, illetve azért, hogy elbírja a nagyobb súlyú függönyöket is. 

Csodaszép matt fekete színt kölcsönzött a MIDNIGHT függönyrúdnak az Umbra, mely így nevéhez hűen sötét, nem hivalkodó, és átadja a dekoráció látványos részét a függönynek! 

További előnye még a MIDNIGHT függönyrúdnak, hogy egyszerre akár két függönyt is el tudunk rajta helyezni, tudunk használni, így csakis a saját fantáziánkra bízta az Umbra, hogy miként és hogyan szeretnénk otthonunkat díszíteni ezzel az elegáns függönyrúddal!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1017290-038
Szín
Fekete
Méret
333 x 13 x 6 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...