luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
luna kepkeret feher
UMBRA

Luna kollázs fali képkeret fehér

23 300 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fekete
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A LUNA egy többképes képkeret, amely megkönnyíti az egyedi fotó kollázsunk azonnali létrehozását. Az Umbra gyártónak köszönhetően a LUNA fényképtartóval elegánsan 9 különálló 10x15 cm-es fényképet tudunk bemutatni.

Mutassuk be kedvenc fényképeinket az Umbra LUNA képkeretével, vagy váljunk kreatívvá, és hozzunk létre egybefüggő képeket, grafikus szöveget, illusztrációkat, rajzokat, vázlatokat és más egyedi képeket.

Annak érdekében, hogy fotóink tökéletesen illeszkedjenek a LUNA fali képkeretében, használjuk irányadóként a mellékelt arclapot, majd rögzítsük azt egy átlátszó szalaggal. Ezek után függessük fel a kollázskeretet a falunkra az előre már felszerelt fűrészfog-akasztók segítségével.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
311120-660
Szín
Fehér
Méret
58,5 x 58,5 x 6,5 cm
Anyag
ABS

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...