leta vaza S szurke
leta vaza S szurke
leta vaza S szurke
BLOMUS

LETA váza S szürke

7 200 Ft
8 500 Ft
-15%
Szín
Szín:   Szürke
Sárga
Kávébarna
Átlátszó
Szürke
1-3 munkanap
Kifutó termék
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A LETA váza garantáltan dekoratív eleme lesz otthonunknak, attól függetlenül, hogy tárolunk-e benne virágot avagy sem, hisz önmagában is szemet gyönyörködtető a megjelenése. 

A Blomus minden egyes LETA üveg vázát kézzel készített, melynek köszönhetően találhatók apró buborékok az üvegben, melytől minden egyes LETA váza egyedi lesz. 

A LETA vázát úgy készítette a Blomus, hogy nagyon stabil legyen a talpa, így nem kell aggódnunk hogy milyen növényt helyezzünk el benne, mindegyiknek stabil otthont fog nyújtani. 

A LETA vázák két kivitelben kaphatóak, továbbá a második kivitelből három különböző méret is van, hogy minden virág, növény számára találhassunk megfelelő vázát. 

Minden LETA vázát négy színben készített a Blomus, így a kreativitásunkra van bízva, hogy miként variáljuk azokat a tökéletes összkép elérése érdekében. Ez a négy szín: kávébarna, átlátszó, szürke és sárga.

Mindegyik LETA váza anyaga elegáns üveg, így biztosan ékes dekorációja lesz otthonunknak, de vigyáznunk kell, hiszen törékennyé is teszi anyaga a vázát.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66137
Szín
Szürke
Méret
11 x 11 x 11 cm
Anyag
Üveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...