layla design vaza es mecses tarto kozepes fust uveg
layla design vaza es mecses tarto kozepes fust uveg
layla design vaza es mecses tarto kozepes fust uveg
layla design vaza es mecses tarto kozepes fust uveg
layla design vaza es mecses tarto kozepes fust uveg
UMBRA

Layla design váza és mécses tartó közepes füst üveg

7 400 Ft
11 400 Ft
-35%
Szín
Szín:   Füstszürke
Füstszürke
1-3 munkanap
Kifutó termék
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra LAYLA vázaszett 3 darabból áll, melyet készletben lehet megrendelni. A LAYLA vázaszett 3 darabja egymásba illeszthetőek vagy önállóan is használhatóak. A 3 különböző méretű váza kiváló dekorációs elemként szolgál minden helyiségben. A LAYLA vázákba virág ugyanúgy tehető, mint például gyertya vagy más dekorációs elem.

Az UMBRA LAYLA vázák mindegyik eleme lágy színű, áttetsző, míg a legmagasabb váza átlátszó és üvege bordázott felületű. Rendkívül modern megjelenésű, mely segíti a virágok elrendezését, ezzel tökéletes összhangot hozva létre a természettel.

A LAYLA vázák különvéve segítik elrendezni a különböző tárgyakat, dísztárgyakat, akár szárított virágokat is. Az Umbra LAYLA vázákat bátran ajánljuk nappaliba, konyhába, asztalra vagy konyhapultra is, mindenhol szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

A LAYLA vázaszett részei egyenként is megrendelhetőek. A képen a LAYLA közepes méretű vázája látható.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1017414-582
Szín
Füstszürke
Méret
10 x 10 x 18 cm
Anyag
Üveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...