lala magneses homokora
lala magneses homokora
lala magneses homokora
PHILIPPI

Lala mágneses homokóra

17 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Ezüst/Átlátszó
Fekete/Ezüst/Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi LALA mágneses homokórájával egy pillanatra lelassul az idő, és ez által mi is megnyugodhatunk egy kicsit és belefeletkezhetünk gondolatainkba.

A LALA egy különleges mágneses homokóra, melyben a mágnesnek köszönhetően mindig újabb és újabb struktúra rajzolódik ki, mellyel elvarázsol minket. A LALA homokóra kitűnő dísze otthonunknak, irodánknak, látványa fantasztikus, egy igazi műalkotás.

A homokóra különlegessége, hogy homok helyett ferritpor található benne, és a homokóra mágneses talpa véget a ferritpor különböző alakzatban kapcsolódik egymáshoz, ezzel egyedi mintákat hozva létre.

A LALA homokórával el tudunk bárkit kápráztatni, ezért bátran választhatjuk ajándékba kortól és nemtől függetlenül. Pihenjünk meg egy kicsit, és gyönyörködjünk a változatos alakzatokban.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: boroszilikát üveg, mágnes, ferrithomok, alumínium

Szín: fekete, ezüst, áttetsző

Méret: 8 x 8 x 16 cm

Cikkszám: 103004

Gyártó: Philippi

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
103004
Szín
Fekete
Szín
Ezüst
Szín
Átlátszó
Méret
8 x 8 x 16 cm
Anyag
Homok

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...