kuon ketszemelyes kanape barna
kuon ketszemelyes kanape barna
BLOMUS

Kuon kétszemélyes kanapé barna

643 900 Ft
Szín
Szín:   Barna
Homokszín
Bézs
Szürke
Barna
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus létrehozott egy igazán különleges termékcsaládot, amiben elegáns ülőgarnitúrákat találunk. A KUON termékcsaládban székek, fotel, puff, pad és egy kétszemélyes kanapé is található.

Nem csak a japandi stílus kedvelőinek ajánljuk ezt a különleges bútordarabot, hanem mindenkinek, aki a kifinomult eleganciát szeretné otthonában kialakítani.

A képen látható KUON termék a kétszemélyes kanapé. Ez a KUON kétszemélyes kanapé letisztult, modern megjelenéssel rendelkezik. Színei is hozzátesznek ehhez, hiszen négy elegáns színben kapható. Anyaga is tiszta elegancia, mivel filcből van. Érintése puha lesz, de mégis strapabíró.

A KUON kétszemélyes kanapé tökéletesen párosítható a többi KUON termékkel. Harmóniában áll majd a kétszemélyes kanapéval vagy akár a tökéletes kisszékkel is, amit lábtartónak is tudunk használni.

A KUON termékeivel, beleértve a kisszéket is, tökéletes összhangot fog képviselni, akár a nappalinkban, akár a ház bármely másik pontján.

A német BLOMUS gyártó luxus lakberendezési tárgyai magas minőséget képviselnek mind az anyagválasztásban, mind pedig a letisztult vonalvezetésben és elegáns formavilágában, kompromisszum nélkül. A német termékeknél a funkció és design harmóniát alkot.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
67003
Szín
Barna
Méret
69 x 137,5 x 71 cm
Anyag
Tölgyfa
Anyag
Filc

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...