kuon fotel
kuon fotel
kuon fotel
BLOMUS

Kuon fotel homokszín

389 900 Ft
Szín
Szín:   Homokszín
Homokszín
Szürke
Bézs
Barna
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus létrehozott egy igazán különleges termékcsaládot, amiben elegáns ülőgarnitúrákat találunk. A KUON termékcsaládban székek és egy kétszemélyes kanapé is található.

A japán tervező, Kazushige Miyake KUON bútorkollekciója lenyűgözően egyszerű, ugyanakkor nagyszerűen kifinomult. A székből, egy kétüléses kanapéból és egy hozzáillő háromlábú zsámolyból álló kollekció minden, amire szüksége van egy kis nappali díszítéséhez vagy egy harmonikus kialakításhoz.

Nem csak a japandi stílus kedvelőinek ajánljuk ezt a különleges bútordarabot, hanem mindenkinek, aki a kifinomult eleganciát szeretné otthonában kialakítani.

A képen látható KUON termék a fotel. Ez a KUON fotel letisztult, modern megjelenéssel rendelkezik. Színe is hozzátesz ehhez, hiszen bézs színű.

A KUON fotel tökéletesen párosítható a többi KUON termékkel. Harmóniában áll majd a kétszemélyes kanapéval vagy akár a tökéletes kisszékkel is, amit lábtartónak is tudunk használni.

A KUON termékeivel, beleértve a kisszéket is, tökéletes összhangot fog képviselni, akár a nappalinkban, akár a ház bármely másik pontján.

A német BLOMUS gyártó luxus lakberendezési tárgyai magas minőséget képviselnek mind az anyagválasztásban, mind pedig a letisztult vonalvezetésben és elegáns formavilágában, kompromisszum nélkül. A német termékeknél a funkció és design harmóniát alkot.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66940
Szín
Homokszín
Méret
63 x 65 x 71 cm
Anyag
Tölgyfa
Anyag
Filc

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...