Silent Design lakberendezés

Főoldal > Konyhai kiegészítők > Tál, tálca

Insalata salátás szett, tál és tálalóeszköz rozsdamentes acél

Márka: PHILIPPI
Cikkszám:
105014
Garancia: 12 hónap
Ár33 900 Ft

Az INSALATA salátás tál és szervírozo szett egy fantasztikus és elegáns konyha kihagyhatatlan kelléke, ami extra minőséget képvisel minden tekintetben.

Az INSALATA saláta tál már ránézésre is egyedi, letisztult formájával lenyűgözi az embert. Akár aki az ételt készíti, akár aki elfogyasztja – mindenki kedvence lehet…. 
Ráadásul nem csupán a konyhában mutat jól, hanem a tálalásnál is kiváló ízlésre vall.

A salátás szett felhasználási területei színes skálát mutatnak fel; akár egy finom saláta jól mutat benne, akár szószok, öntetek, vagy bármilyen krém, puding tálalására és tárolására is alkalmas, hiszen dupla a fala, így a hőt könnyedén tárolja. Egy party kellékeként is elegánsan kínálható belőle bármilyen chips, vagy rágcsálni való.

Mosogatógépben mosható, a formáját megtartja, nem rongálódik, így hosszú évekig szerez örömet annak, aki használja.

A INSALATA szett tartalmazza a saláta tálat és a hozzátartozó tálaló eszközöket, melyek nem csupán egyediek, és stílusban tökéletesen passzolnak, hanem egymásba csúsztathatók a könnyebb tárolás érdekében, ha a helyzet úgy kívánja.
Így a kényelmi szempontoknak is kiválóan megfelel egy konyhában, vagy tálaló szekrényben.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: rozsdamentes acél

Szín: fényes ezüst

Méret: 26 x 26 x 12 cm

Cikkszám: 105014

Gyártó: Philippi