hummingbird faldekor feher 9 db os szett
hummingbird faldekor feher 9 db os szett
hummingbird faldekor feher 9 db os szett
hummingbird faldekor feher 9 db os szett
hummingbird faldekor feher 9 db os szett
UMBRA

Hummingbird fali dekoráció 9 db szett fehér

4 200 Ft
4 900 Ft
-14%
Szín
Szín:   Fehér
Sokszínű
Fehér
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az UMBRA HUMMINGBIRD kedves, madár alakú fali dekorja kitűnő választás nem csak kislány szobákba, hanem bármely helyiségbe.

Keltsük életre a falainkat a HUMMINGBIRD három dimenziós koribli faldekorációval. Ezzel a légies, kedves faldekorációval az egyszínű, egyszerű falakat is élettel tudjuk megtölteni.

A szemet gyönyörködtető faldekor modern, matt felületével játékosságot kölcsönöz a falunknak. A légies könnyedséggel szálló madarak egy új dimenzóját nyújták a faldekorációknak, hiszen nem csak szép tapétával vagy különleges festékkel lehet falainkat dekorálni, hanem egy jól megválasztott, oda illő, extravagáns faldekorációval is.

A HUMMINGBIRD faldekorációk interaktívak, hiszen úgy helyezzük el a falon, ahogy szeretnénk, telepítése pedig egyszerű, semmilyen szaktudást nem igényel, hiszen a dekorációk hátlapjukon ragasztóval vannak ellátva.

A szett 9 db madarat tartalmaz.

Anyag: ABS

Szín: fehér

Méret: 10 x 13 x 3 cm

Cikkszám: 1012966-660

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1012966-660
Szín
Fehér
Méret
10 x 13 x 3 cm
Anyag
ABS műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...