gloria kisangyal dekoracio s
gloria kisangyal dekoracio s
PHILIPPI

Gloria kisangyal dekoráció S

-16%
Szín
Szín:   Natúr/Arany
Natúr/Arany
Nem szállítható
Kifutott termék
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az új PHILIPPI Winter Collection 2023 segít megteremteni a szükséges ünnepi hangulatot, függetlenül attól, hogy a klasszikus karácsonyi vagy az egyedi kiegészítőket részesíti előnyben. A Gloria kisangyal figurák klasszikusok és egyediek is. A természetes anyagokból készült szobrocskák két méretben érhetők el.

A GLORIA kisangyalt ábrázoló dekoráció nemcsak Karácsonykor díszíti ünnepélyesen otthonunkat, de az év bármely más napján is, így nem kell a karácsonyi időszak után rejtegetnünk, hagyjuk neki, hadd dobja fel nappalink, hálószobánk dekorációját!

A Philippi a természetességre törekedve az összes GLORIA dekorációt bükkfából készítette,.

Könnyen találhatunk még hasonló dekorációkat a GLORIA kisangyalok mellé, ilyen például az OSLO karácsonyfa vagy a LIEF jávorszarvas dekorációk is! Sőt, ha még ez sem volna elég, mindhárom termékcsalád esetében több méret és szín közül is tudunk válogatni, hogy a legideálisabbal lephessük meg szeretteinket Karácsony alkalmából! 

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
285022
Szín
Natúr
Szín
Arany
Méret
8 x 2 x 16 cm
Anyag
Bükkfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...