fuoco zseles tuztal s
fuoco zseles tuztal s
fuoco zseles tuztal s
BLOMUS

Fuoco zselés tűztál S

41 000 Ft
Szín
Szín:   Fekete, matt króm
Fekete, matt króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus FUOCO zselés tűztál kertünk vagy teraszunk hangulatos kiegészítője. Gyönyörű formájával, letisztult vonalaival és a kellemes, meleg tűz játékával kertünk legmutatósabb kiegészítője lesz. 

A Blomus FUOCO tűztálat ajánljuk a nyári estéken egy kellemes kerti összejövetelre, vagy akár a hétköznapokban is mikor egy pillanatra megpihenünk a teraszon és megbeszéljük a nap eseményeit.

A FUOCO-t a Flöz Design kültérre tervezte, ezért az anyagválasztásnál figyelt arra, hogy időjárás álló és időtálló legyen. A tűztál rozsdamentes acélból és fagyálló kerámiából készült, mely biztostja a termék magas minőségét és hosszú élettartalmát.

A FUOCO lángja a matt acél fedél középső nyílásán ég, mely romantikus és titkozatos hangulatot teremt környezetünkben.  A tűztálhoz egy rozsdamentes acélból készült lángoltó is tartozik, mellyel könnyedén el tudjuk oltani a tüzet.

A FUOCO tálba 400 ml éghető zselé tölthető, mellyel a tűztál két órán keresztül kellemes hangulatvilágítást nyújt. A 31036-os fáklyazselével lehet használni, melyet külön kell hozzá megvásárolni.

Fontos útmutató a fáklyazseléhez és annak tárolásához:

  • fontos hogy a fáklyazselé használata közben tartsuk be az utasításokat
  • gyermekek közelébe nem kerülhet!
  • a fáklyazselé használata közben ne dohányozzon
  • fokozottan gyúlékony, ezért nem szabad hő vagy nyílt láng közelébe tárolni!
  • probléma esetén azonal forduljunk orvoshoz és mutassuk meg a fáklyazselé dobozán lévő papírt!
  • közvetlen belégzése álmosságot vagy hányingert válthat ki!

Anyag: rozsdamentes acél, fagyálló kerámia

Szín: fekete, matt króm

Űrtartalom: 400 ml

Méret: átm. 18 x 11 cm

Cikkszám: 65078

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65078
Szín
Fekete, matt króm
Méret
átm. 18 x 11 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...