fraga szobai illatosito szantalfa mirha ujratolto szett
fraga szobai illatosito szantalfa mirha ujratolto szett
BLOMUS

Fraga lakás illatosító ,,Szantálfa, mirha" újratöltő szett

5 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Valami van a levegőben! a Blomus FRAGA illatosítója varázslatos illattal dobja fel szobáink és vendégeink hangulatát. 

A FRAGA ,,szantálfa, mirha" illata melegséget, bársonyos érzést nyújt. Nem túl intenzív, tökéletesen kellemes intenzitású illata van, mely megnyugvást és örömöt okoz. 

A Blomus FRAGA újratöltő szettje rendkívül gazdaságos, továbbá lehetőséget nyit, hogy kipróbálhassuk a további illatokat is!

A FRAGA illatosított folyadéka egy újratölthető üvegcsében található, mely el van rejtve az elegáns beton tárolóba. 

A Blomus gondolt az ügyfelek egyedi ízlésvilágára is, így az illat intenzitása az 5 pálcikával változtatható, így mindenki élvezheti a FRAGA kellemes illatát. 

A FRAGA szemet gyönyörködtető elegáns beton tárolója akkor is kiváló dekorációként szolgál minket, amikor nem használjuk az illatosítót. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
69225
Szín
Fekete
Méret
26 x Ø 4,5 cm
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...