fire finger gazgyujto ongyujto fekete
fire finger gazgyujto ongyujto fekete
fire finger gazgyujto ongyujto fekete
fire finger gazgyujto ongyujto fekete
AdHoc

Fire Finger gázgyújtó, öngyújtó fekete

6 790 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Sötétszürke
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Mindenki járt már úgy, hogy kereste az öngyújtót a fiókba és nem találta, vagy esetleg megégette a kezét gyertyagyújtás közben?

Az AdHoc FIRE FINGER gázgyújtója amellett hogy nagyon praktikus kiegészítője minden otthonnak, egyedi formavilágával és modern színével nem kell eldugni a fiókba, mert önmagában is egy dekoráció. A FIRE FINGER gázgyújtó úgy van kialakítva, hogy a kezünkbe simul mint egy távirányító (jobb és bal kezeseknek is kényelmes) és a kezünk összecsúkásával aktíválódik a gyújtó.

A FIRE FINGER hosszú gyújtórúdjának köszönhetően a magasban lévő gyertyákat is könnyedén meggyújthatjuk, illetve attól sem kell tartanunk, hogy az asztali mécses megyújtása során megégetjük kezünket vele.

A FIRE FINGER gázgyújtó alkalmas gáztűzhely, grillező, gyertyák és kandalló begyújtására. A megbízható piezo gyújtással könnyedén tudjuk meggyújtani a tüzet. A FIRE FINGER gázgyújtó cserélhető, eldobható öngyújtóval vannak ellátva (a kereskedelmi forgalomba kapható eldobható öngyújtókkal kompatibilisek).

Használati utasítás:

  • Gyermektől elzárva kell tartani a gyújtót.
  • Nyílt láng közelébe ne tartsa a gázgyújtót.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
FZ21
Szín
Fekete
Méret
4 x 22 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...