esmeralda vaza 16 cm
esmeralda vaza 16 cm
esmeralda vaza 16 cm
esmeralda vaza 16 cm
esmeralda vaza 16 cm
PHILIPPI

Esmeralda váza 16 cm

21 600 Ft
Szín
Szín:   Átlátszó
Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi ESMERALDA vázája egy különleges darab. A váza karcsú vonalvezetésének köszönhetően légiessé és nőiessé válik megjelenése, és a benne elhelyezett virággal együtt kellemes összhangot alkotnak.

Az ESMERALDA 4 részes család leújabb tagjának a legkisebb sarokban is megtaláljuk helyét, hiszen vékony alakjának köszönhetően helytakarékos megoldást kínál, miközben látványos dekorációs elemként dobja fel otthonunkat. Kecsessége, vékony dereka és légiesség olyan érzést kelt bennünk, mintha egy kifutón libbenő modellt néznénk.

Az ESMERALDA váza boroszilikát üvegből készült, mely egy másik, átetsző üvegbenhengerben lebeg, egyszerűen lenyűgöző látványt tár szemünk elé, mely látvány tovább fokoz a víztiszta és szatén üveg színének kontasztja. 

Az Esmeralda vázát a gyártó több méretben készítette el, így azok kedvünkre kombinálhatók a tökéletes látvány elérése érdekében.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Design by Andreas Ostwald

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
149002
Szín
Átlátszó
Méret
13 x 13 x 16 cm
Anyag
Üveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...