cutnserve rozsdamentes reszelo akacfa taroloval krom
adhoc-cutnserve-fuszer-reszelo-sajtreszelo-diorszelo-akacfa-roszdamentes-acel-krom-konyhafelszereles-ajandek-fozes
adhoc-cutnserve-fuszer-reszelo-sajtreszelo-diorszelo-akacfa-roszdamentes-acel-krom
adhoc-cutnserve-fuszer-reszelo-sajtreszelo-diorszelo-akacfa-roszdamentes-acel-krom-konyhafelszereles-talalas
adhoc-cutnserve-fuszer-reszelo-sajtreszelo-diorszelo-akacfa-roszdamentes-acel-krom-konyhafelszereles
AdHoc

CutnServe rozsdamentes reszelő akácfa tárolóval króm

19 500 Ft
Szín
Szín:   Króm
Szürke/Natúr
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc német gyártó Cutnserve reszelő egy igazi műalkotás konyhánkban, hiszen az anyagok kombinációjával és kerek formájával odavonza a tekintetet.

A Cutnserve reszelő tervezése során a gyártó magas minőségű anyagokat használt, úgy mint a rozsdamentes acél és akácfa, mely garantálja a reszelő tartósságát és hatékony munkáját. 

A borotvaéles PreciseGrate pengék a legtökéletesebb hatást érik el, gyorsan és pontosan lehet vele reszelni, legyen szó akár a legkeményebb sajtról is. A kör alakú tartóba könnyedén tudunk a Cutnserve reszelővel csokoládét, diót és fűszereket reszelni, mely később azok tárolására is tökéletesen alkalmasak, amennyiben nem szeretnénk azonnal felhasználni a leőrőlt fűszert vagy sajtot.

A Cutnserve aljára rögzített gumilábak stabilitást adnak a reszelőnek a használat közben. 

Amennyiben nem használja a reszelőt, javasoljuk hogy a balesetek elkerülése érdekében a reszelőt úgy tároljuk, hogy a fedél edényre történtő ráhelyezésekor annak élei befelé nézzenek.

A Cutnserve reszelő mindenkonyha elengedhetetlen konyhafelszerelése, hiszen praktikumával és küllemével rabulejt minket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
GG30

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...