cutnserve rozsdamentes reszelo akacfa taroloval fekete
GG33_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_2_4
GG33_GG32_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_2_1
GG33_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_5_1
GG33_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_1_1
GG33_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_2_5
GG33_AdHoc_Tisch-Feinreibe_CutnServe_2_1
AdHoc

CutnServe rozsdamentes reszelő akácfa tárolóval fekete

19 500 Ft
Szín
Szín:   Szürke/Natúr
Szürke/Natúr
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc német gyártó Cutnserve reszelő egy igazi műalkotás konyhánkban, hiszen az anyagok kombinációjával és kerek formájával odavonza a tekintetet.

A Cutnserve reszelő tervezése során a gyártó magas minőségű anyagokat használt, úgy mint a rozsdamentes acél és akácfa, mely garantálja a reszelő tartósságát és hatékony munkáját. 

A borotvaéles PreciseGrate pengék a legtökéletesebb hatást érik el, gyorsan és pontosan lehet vele reszelni, legyen szó akár a legkeményebb sajtról is. A kör alakú tartóba könnyedén tudunk a Cutnserve reszelővel csokoládét, diót és fűszereket reszelni, mely később azok tárolására is tökéletesen alkalmasak, amennyiben nem szeretnénk azonnal felhasználni a leőrőlt fűszert vagy sajtot.

A Cutnserve aljára rögzített gumilábak stabilitást adnak a reszelőnek a használat közben. 

Amennyiben nem használja a reszelőt, javasoljuk hogy a balesetek elkerülése érdekében a reszelőt úgy tároljuk, hogy a fedél edényre történtő ráhelyezésekor annak élei befelé nézzenek.

A Cutnserve reszelő mindenkonyha elengedhetetlen konyhafelszerelése, hiszen praktikumával és küllemével rabulejt minket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
GG33
Szín
Szürke
Szín
Natúr
Méret
Ø 12,5 x 5 cm
Anyag
Fa
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...