cusi papirtorlotarto
cusi papirtorlotarto
BLOMUS

Cusi Papírtörlőtartó tartó állvány

15 900 Ft
Szín
Szín:   Matt krómszín
Matt krómszín
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus CUSI papírtörlő tartó egy konyhai, zárt rendszerű papírtörlő tartó, ami azért praktikus, mert főzés közben nem tudjuk a papírt összekenni és eláztatni.

A Blomus CUSI papírtörlőtartójának zárt rendszere végett csak bizonyos vastagságú papír helyezhető vele (lásd méret).

A CUSI papírtörlőtartó rozsdamentes acélból készült, így nem kell attól sem aggódnunk, ha vízzel érintkezik, ugyanis anyagának köszönhetően nem rozsdásodik, és ez biztosítja minőségét és tartósságát.

Praktikusságán túl konyhánk összképéhez is nagyban hozzájárul a Blomus papírtörlőtartója, a CUSI, ugyanis zárt rendszerének köszönhetően sokkal látványosabb eleme lesz helyiségünknek, mint nyított társai, hiszen önmagában is dekorálja otthonunkat úgy, hogy első ránézésre nem látható hogy egy papírtörlő tartó.

Anyag: rozsdamentes acél- matt, műanyag

Szín: matt króm

Méret: 28,5 cm x 13,5 cm átm.

Cikkszám: 68220

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68220
Szín
Matt krómszín
Méret
28,5

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...