20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Cool laposüveg
  Cool laposüveg

  PHILIPPI

  Cool laposüveg

  Elérhető színek:
  17.990 Ft
  Termék ár

  A termék elfogyott.

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Ezüstszürke

  Méret: 11 x 9 x 2 cm

  Cikkszám: 202010

  Gyártó: PHILIPPI

  Termék Információk

  A Philippi COOL rozsdamentes acélból készült elegáns italos üvege kitűnő választás ajándékba azoknak, akik szeretik ízlelni a rövid alkoholos italok kellemes zamatát. Egy szép egyedi italos flaskával őszinte örömet okozhatunk szerelmünknek vagy barátunknak.

  Egy kellemes megjelenésű laposüveg mindig jó választás, de nem mindegy milyet választunk. A COOL laposüvege ötvözi a praktikumot, a stílust és a minőséget. 

  A COOL italos flaska rozsdamentes acélból készült, így garantálja a minőséget és a tartósságot. A COOL laposüveg számunkra visszafogott elaganciát képvisel, mégis karizmatikus megjelenésével meghódítja a férfiak szívét, a tökéletes úriemberek kedvenc darabja.

  A COOL laposüveg vékony és kicsi kialakításának köszönhetően kényelmesen becsúsztatható egy kabátzsebbe, így mindig velünk lehet mint egy hűséges útitárs.

  A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: fényes ezüst

  Méret: 11 x 9 x 2 cm

  Űrtartalom: 15 cl

  Cikkszám: 202010

  Gyártó: Philipp

  Ajánlott termékek

  Blob kínáló tál szett

  Ár: 17 990 Ft

  Mirror tükrös akasztó M

  Ár: 6 290 Ft 3 200 Ft