ceola vaza 13cm sotetszurke
ceola vaza 13cm sotetszurke
blomus-ceola-vaza-keramia-sotetszurke-design-dekoracio
BLOMUS

Ceola váza 13 cm sötétszürke

5 900 Ft
Szín
Szín:   Sötétszürke
Sötétszürke
Bézs
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A CEOLA váza, mely Frederike Martens tervezésében valósult meg, új életet ad otthonunknak, akár a szó szoros értelmében. Csak egyszerűen helyezzük el a Blomus CEOLA vázáiban kedvenc virágainkat, hogy színnel feldobjuk otthonunkat, vagy akár csak pár letört ágat, mellyel rusztikus érzetet tudunk kölcsönözni helyiségeinknek. 

Az összes CEOLA váza szűk nyakkal rendelkezik, melynek funkciója az, hogy egyenesen tartsa a benne elhelyezett növényt, virágot, ágat, hogy az mindig teljes pompájában tündökölhessen. 

A CEOLA vázák lekerekített, természetes formáját a Japán kultúra ihlette, melyet a lágy színek még melegebbé tesznek, így otthonasabbá varázsolhatják szobáinkat. 

A Blomus a CEOLA vázákat 5 különböző kivitelben készítette el, továbbá minden kivitelhez tartozik 2 színvariáció, így otthonunk minden pontjában el tudunk helyezni egy tökéletesen odaillő CEOLA vázát. 

Minden CEOLA váza kézzel készített, mely látható a kerámia anyag apró tökéletlenségein, amikor közelebbről megnézzük. Ez is igazán különlegessé teszi a Blomus vázáit, a CEOLA-t. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66245
Szín
Sötétszürke
Méret
13 x ø 8 cm
Anyag
Kerámia

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...