cappa fuggonyrud nikkel 183cm
cappa fuggonyrud nikkel 183cm
cappa fuggonyrud nikkel 183cm
UMBRA

Cappa függönykarnis állítható, teleszkópos 91-183 cm nikkel

18 900 Ft
Szín
Szín:   Nikkelszürke
Nikkelszürke
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra CAPPA  függönyrúd, amely kiváló minőségű fémből készült, így megtartja az eredeti alakját és a műanyag rúdakkal szemben nem deformálódik. A CAPPA függönyrúd tökéletes választás a könnyű és közepes súlyú függönyökhöz, maximális terhelhetősége 10 kg, így akár sötétítőhöz is remek választás.

Az Umbra CAPPA függönyrúd a kivitelezésének és visszafogott stílusának köszönhetően nem hivalkodó, így a lakás bármely részébe tökéletesen passzol. A CAPPA függönyrúd nem vonja el a figyelmet a függönyökről, inkább kiemeli azok szépségét.

Az Umbra CAPPA függönyrúd csomagja tartalmazza a szükséges összeszerelési elemeket, többek között a hozzáillő öntött fém záróelemeket, a falra szerelhető függönyrúd konzolokat, csavarokat, gipszkarton erögzítőelemeket és az összeszerelési útmutatót is.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
244993-411
Szín
Nikkelszürke
Méret
183 x 41 x 41 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...