cap lyukaszto
cap lyukaszto
cap lyukaszto
cap lyukaszto
cap lyukaszto
PHILIPPI

Cap lyukasztó

26 900 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi CAP irodai kiegészítői letisztult eleganciát, luxust és egyediséget kölcsönöznek irodánknak.

A CAP lyukasztó egy igazi remekmű, tükörcsiszolt felületével, fekete talpával egy különleges kiegészítője lesz íróasztalunknak, mely azt sugallja, hogy igényesek vagyunk környezetünkre, és a mindennapi tevékenységeinket is stílusosan hajtjuk végre.

A CAP lyukasztó masszív kialakítású, megjelenése mégis kecsességet, eleganciát sugall.

A CAP lyukasztó igazán igényes és átgondolt ajándék férfiaknak, nőknek, üzletfeleknek, partnereknek, melyet kiegészíthet a teljes hatás elérésre érdekében a CAP celluxragasztó adagolóval és CAP tűzőgéppel.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: öntött fém

Szín: fényes króm, fekete

Méret: 7 x 11 x 6 cm

Cikkszám: 273050

Gyártó: Philippi

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
273050
Szín
Fekete
Szín
Króm
Méret
7 x 11 x 6 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...