campo grande szalmacsillag l
campo grande szalmacsillag l
PHILIPPI

Campo Grande szalmacsillag L

5 800 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A CAMPO GRANDE csillag alakú karácsonyfadísz kihagyhatatlan dekorációs eleme otthonunknak, ha karácsonyi díszítésről van szó!

A Philippi letisztult, de mégis szemet gyönyörködtető szalma anyagból alkotta meg a CAMPO GRANDE csillag alakú karácsonyi díszeket, így minden otthonnak, minden karácsonyozásnak kihagyhatatlan része!

A Philippi CAMPO GRANDE névre keresztelt karácsonyi dekorációja akkora népszerűségnek örvend, hogy három különböző alakban is kaphatók! Elsősorban eldönthetjük, hogy karácsonyi dekorációnkhoz a kisebb S méretűt szeretnénk felhelyezni a karácsonyfára, vagy ötvözzük a díszeket, M és L méretben is dekoráljuk vele otthonunkat.

A CAMPO GRANDE csillag alakú karácsonyfadísz hatalmas előnye még, hogy természetes szalmábóll készültek, így a vintage hangulatú karácsonyok elengedhetetlen része lesz! Ezért is kiváló ajándék egy Philippi CAMPO GRANDE csillag alakú karácsonyfadísz szeretteinknek, rokonainknak, vagy akár önmagunknak is!

A CAMPO GRANDE csillag alakú karácsonyfadísz olyannyira egyedi, hogy több dekorációs célt is tud szolgálni egyszerre. Karácsony előtt otthonunk bármely pontját ékesíthetjük vele, majd amikor eljön a Karácsony, a Karácsonyfát is bátran díszíthetjük vele, hiszen azt is rendkívül ízlésesen és meghitten dekorálja!

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
132033
Szín
Natúr
Méret
30 x 30 cm
Anyag
Szalma

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...