campo csapadekmero tolcser
campo csapadekmero tolcser
campo csapadekmero tolcser
campo csapadekmero tolcser
BLOMUS

Campo csapadékmérő tölcsér

22 900 Ft
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Rendezzünk be kertünkbe egy otthoni időjárás állomást, így mindig tudni fogjuk mennyi csapadék esett.

A Blomus CAMPO csapadékmérő tölcsér rendkívül hasznos és mutatós kiegészítője kertünknek, főleg abban az esetben, ha kertünket dekoráljuk más Blomus termékkel is. A CAMPO csapadékmérő pontosan megmutatja a csapadék mennyiségét liter/mm-ként.

A CAMPO csapadékmérő tölcsért csak egyszerűen szúrjuk bele a földbe, onnantól kezdve az stabilan fog állni kertünkben szélsőségesebb időjárás esetén is. 

A Blomus számára fontos volt a formavilág a CAMPO tervezésekor, így a csapadékmérő színe átlátszó, ezáltal légies megjelensét kölcsönöz kerti kiegészítőnknek.

A rozsdamentes acélból készült CAMPO csapadékmérő tölcsér kiváló minőségű, tartós, így hosszú ideig kertünk dísze lehet.

Abban az esetben, ha megsérül a  CAMPO csapadékmérőnknek üveg tölcsére, tudunk hozzá venni póttölcsért (88093-as cikkszám), melyet aztán könnyedén ki tudunk cserélni. 

Anyag: matt rozsdamentes acél, akril üveg

Szín: matt króm

Méret: 76,5 x 9 x 9 cm

Cikkszám: 65251

Márka: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65251
Szín
Matt krómszín
Méret
76,5 x 9 x 9 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...