camo 12 fuszermozsar
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio-konyhafelszereles
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio-akacfa
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio-gasztronomia
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio-vas
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio-talalas
adhoc-camo12-mozsar-fuszermozsar-fuszerorlo-gyogynovenymozsar-fozes-konyhai-kiegesztio
camo 12 fuszermozsar
camo 12 fuszermozsar
AdHoc

Camo 12 fűszermozsár

19 990 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Natúr
Fekete/Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc német gyártó minőségi termékei közül élvonalban van a Camo fűszermozsár, mely tökéletesíti konyhaművészetünket és a frissen őrült fűszerekkel magasabb szintre emeli gasztronómiai tevékenységeinket.

A kíváló minőségű akácfából és öntött vasból készült Camo fűszermozsár hagyományos őrlési módszert kínál. Az AdHoc gyártó egy olyan termékkel rukkolt elő, mely ötvözi a régi konyhaművészet hagyományait a modern megjelenéssel, egyszerű formavilágával, azáltal hogy gyönyörű akácfával kombinálja a fémet.

A Camo mozsár a hagyományokra alapozva garantálja a gyógynövények és fűszerek főzés közbeni legteljesebb felhasználását azáltal, hogy a frissen tört fűszerek teljes aromáját tudjuk élvezni.

A finom akácfa nyél kényelmesen helyezkedik el tenyerünkben, és a mozsár a 360 ml-es térfogatával ideális konyhai eszköz, mely minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke. Nemcsak praktikusságában nagyszerű a Camo fűzsermozsár, de megjelenésével is megfog minket, hiszen önmagában is dekorálja konyhánkat, étkezőnket.

A Camo mozsár alján elhelyezett gumilábak lehetővé teszik a biztonságos munkavégzést, miközben megóvják konyhapultunkat, asztalunkat is.

Akár friss pestót szeretne készíteni egy könnyed olasz vacsorához, akár egy curry-s indiai menüt hív életre konyhájában, biztosak vagyunk benne hogy a Camo mozsár a legkreatívabb kiegészítője lesz gasztronómiai utazásaiban.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MO15
Szín
Fekete
Szín
Natúr
Méret
4,2 x 4,2 x 6 cm
Anyag
Vas
Anyag
Akácfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...