camino kulonleges asztali faklya parasitoval
camino kulonleges asztali faklya parasitoval
camino kulonleges asztali faklya parasitoval
camino kulonleges asztali faklya parasitoval
PHILIPPI

Camino különleges asztali fáklya párásítóval

39 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Meghitt légkört szeretnénk varázsolni erkélyünkre, teraszunkra vagy kertünkbe, esetleg éttermünknek, de nincs elég hely álló fáklyának, vagy nem tudjuk hova leszúrni azt? Ez mostantól nem lesz probléma, ugyanis a Philippi CAMINO asztali fáklyája varázslatos hangulatot teremt anélkül, hogy sok helyet igényelne!

Fekete színben tervezte meg a Philippi gyártó designere, Andreas Otswald a CAMINO különleges asztali fáklyákat, azonban a fáklya tűz effektje két színben is megjeleníthető, meleg narancssárga, és hűvös kék színeket választhatunk.

A CAMINO különleges asztali fáklya párásítóval, ideális egy romantikus vacsorához is, amit így könnyen le tudunk bonyolítani otthonunkban. Továbbá ajánljuk még olyan éttermek számára Philippi CAMINO asztali fáklyánkat, akik igazán el szeretnék varázsolni vendégeiket egy meghitt, romantikus légkörrel, és sok-sok visszatérő vendéget szeretnének!

Ehhez egy minimális (10W) energiára van csupán szüksége a készüléknek, az USB kábel tartozéka a csomagolásnak.

A CAMINO asztali fáklyába öntsünk vizet az adagoló segítségével könnyedén, és élvezzük a hangulatos tűz lobogását.

Több funkciót is betölt ez az asztali kis dekoratív párásító, hiszen a vízgőz, és néhány csepp aroma illat segítégével kellemes légkört teremt a szobában, párás környezetet biztosít, illetve nem keletkezik égéstermék.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
293001
Szín
Fekete
Méret
25,4 x 7,62 x 7,62 cm
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...