calma mecsestarto s
calma mecsestarto s
calma mecsestarto s
calma mecsestarto s
BLOMUS

Calma mécsestartó S betonszürke

5 900 Ft
Szín
Szín:   Betonszürke
Antracit/Füstszürke
Betonszürke
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Könnyedén kifinomult és elegáns hangulatot tudunk teremteni a CALMA mécsestartóval, ugyanis a gyertyát körülölelő üveg teljesen átlátszó, így teljes fényében tud tündökölni.

A CALMA mécsestartót beltéren és kültéren is tudjuk használni egyaránt, ugyanis a gyertyát körülvevő üveg megvédi annak lángját a széltől. 

A mécsest a CALMA mécsestartónak a beton részén kell elhelyezni, ami amellett, hogy kiemeli a láng fényességét, súlyának köszönhetően stabilitást kölcsönöz mécsestartónknak.  

A Blomus további 2 méretben tette elérhetővé számunkra a CALMA mécsestartót. 

Anyag: beton, üveg

Szín: betonszürke

Méret: 14 x Ø 10 cm

Cikkszám: 65432

Márka: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65432
Szín
Betonszürke
Méret
14 x Ø 10 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...