buddy porszort acel papirtorlo tarto feher
buddy-papirtorlo-tarto-feher
buddy-papirtorlo-tarto-feher-konyha
buddy-papirtorlo-tarto-feher-meret
buddy-papirtorlo-tarto-feher-pult
UMBRA

Buddy porszórt acél papírtörlő tartó fehér

10 900 Ft
11 590 Ft
-6%
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra BUDDY papírtörlő tartó egy megjelenésében egyedülálló, modern designnal rendelkező, praktikus háztartási kiegészítő. A BUDDY papírtörlő tartó fröccsöntött alakjának köszönhetően rendkívül könnyen használható, mivel tökéletes nyomást és szöget biztosít akár az egykezes használathoz is, miközben megakadályozza a papírtörlő elszakadását. Az Umbra BUDDY Collection részeként rendelhető hozzá szalvétatartó is.

Az Umbra BUDDY tartó könnyen tisztán tartható, elég csak egy nedves ronggyal áttörölni, további előnye, hogy az asztallapon kis helyet foglal el. A BUDDY papírtörlő tartója a konyhába egy kis játékosság, vidámságot visz, amely az Umbra figurájának köszönhető.

Az Umbra BUDDY törlőtartó masszív kivitelezésű, amelyet a talp biztosít, az utántöltése könnyű és gyors, csak a standard méretű papírtörlő tekercset kell a függőleges tengelyre húzni. A BUDDY papírtörlő tartót a játékossága, fiatalossága miatt bátran ajánljuk konyhákba, családi és baráti összejövetelekre.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1019271-660
Szín
Fehér
Méret
18 x 18 x 34 cm
Anyag
Porszórt acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...