boucle parnahuzat 30 50 cm sotetbarna
boucle parnahuzat 30 50 cm sotetbarna
BLOMUS

Boucle párnahuzat 30 x 50 cm sötétbarna

12 900 Ft
Szín
Szín:   Sötétbarna
Barna
Fehér
Bézs
Bronz barna
Szürke
Sötétbarna
sötétkék
Sötétzöld
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A BLOMUS gyártó létrehozott egy igazán különleges párnahuzatokkal teli termékcsaládot. A BOUCLE termékcsalád sajátossága nem csak megjelenésében, de tapintásában is rejlik. Emiatt nagyon is egyedinek mondhatóak a BOUCLE párnahuzatai.

A BOUCLE párnahuzatoknak csomózott mintázata van. Elég egyedi megjelenést kölcsönöz a párnahuzatnak ez a külső és tapintását is érdekessé teszi, hiszen nem egy sima felületet fogunk tapintani, mégis puha lesz.

A BOUCLE párnahuzat többféle méretben és színben is kapható. Ezeket a méreteket és színeket tudjuk variálni, így igazán dekoratív összhangot tudunk belőlük összerakni. De ha inkább valami egyszerűbbet, letisztultabbat szeretnénk, akkor választhatunk csak egy színt is a sok szép szín közül.

A BOUCLE párnahuzat nyolc színben kapható: barna, fehér, bézs, bronz barna, szürke, sötétbarna, sötétkék és sötétzöld. Mindegyik szín kicsit fakóbb megjelenésben kapható.

A képen látható BOUCLE párnahuzat mérete 30 x 50 cm-es, így szép elegáns tégla alakja van.

Mosógépben mosható, de csak 30 fokon és ajánlott kifordítva, becipzározva mosni, hogy a szín a lehető legtovább maradjon hibátlan állapotba.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66597
Szín
Sötétbarna
Méret
30 x 50 cm
Anyag
Poliészter

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...