bird cafe madareteto
bird cafe madareteto
bird cafe madareteto
bird cafe madareteto
bird cafe madareteto
UMBRA

Bird Cafe madáretető

18 900 Ft
Szín
Szín:   Szürke
Szürke
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Nincs is annál jobb, megnyugtatóbb érzés, mint amikor kisétálunk a kertünkbe, kiülünk a teraszra vagy az erkélyre, és a madarak csicsergését hallgatjuk. Az Umbra BIRD CAFE madáretetője segítségével ráadásul le tudjuk róni tiszteletünket a kismadarak iránt azzal, hogy megetetjük őket, továbbá szívesebben fognak tartózkodni a madarak a kertünkben, az otthonunk környékén, így gyakrabban fogjuk hallani őket énekelni, ha kiteszünk egy BIRD CAFE madáretetőt és teleszórjuk madáreleséggel! 

A BIRD CAFE madáretető hatalmas előnye még modern, dekoratív megjelenése is. Csak gondoljunk bele, hogy kimegyünk a kertünkbe, vagy kinézünk az erkélyünkön, teraszunkon, és ha éppenséggel nincs is rajta madár, akkor is elegánsan dekorálja a fát, vagy azt a helyet, ahova kitettük. Ha például rátesszük az Umbra BIRD CAFE madáretetőjét a teraszkorlátra, azt is sokkal elegánsabban fogja dekorálni, mint gondolnánk! 

Bár a BIRD CAFE madáretető házikója műanyagból készült, az nagyon magas minőségű, így simán átvészeli a rosszabb időket is, a kötél részét viszont fémből készítette az Umbra, aminek a segítségével fel tudjuk akasztani a BIRD CAFE madáretetőnket különböző helyekre, melynek köszönhetően egy erősebb széllökés sem fog neki ártani, hosszú éveken keresztül tudjuk majd használni az Umbra BIRD CAFE madáretetőjét! 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1018220-918
Szín
Szürke
Méret
23 x 23 x 22 cm
Anyag
Fém
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...