avio kisasztal natur 40x80cm
avio kisasztal natur 40x80cm
avio kisasztal natur 40x80cm
BLOMUS

Avio kisasztal natúr 40 x 80 cm

235 900 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Fekete
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus sok elegáns termékcsaláddal rendelkezik, ezek közül az egyik az AVIO termékcsalád, amiben kisszék és kisasztalok is találhatóak, amik megkönnyítik a mindennapjainkat.

Az AVIO termékcsaládban egy kisszék és két méretű kisasztal található. Nem csak méreteikben különböznek, de mindegyik termék megtalálható két különböző színben. Ez a két szín a natúr és a fekete. Egyik szín se olyan kirívó, hogy kilógjon a már meglévő berendezések közül.

Az AVIO kisasztal több hasznos tulajdonsággal is rendelkezik, hiszen használhatjuk a nappaliban is, de akár éjjeliszekrény gyanánt is tökéletesen ellátja funkcióit egy hálószobában.

Az AVIO termékeivel tökéletes összhangban tudjuk dekorálni bármely helyiségünket, miközben hasznosak is számunkra.

A német BLOMUS gyártó luxus lakberendezési tárgyai magas minőséget képviselnek mind az anyagválasztásban, mind pedig a letisztult vonalvezetésben és elegáns formavilágában, kompromisszum nélkül. A német termékeknél a funkció és design harmóniát alkot.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66693
Szín
Natúr
Méret
43 x 80 x 38 cm
Anyag
Tölgyfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...